<$BlogRSDUrl$>
Korvikeaskartelua 

perjantaina, kesäkuuta 13, 2003

Due to popular demand - siis näin itselleni uskottelen - ajattelin liittyä bloggaaviin massoihin, kun olen nähnyt niin monta kivaa ja hyödyllistä sivustoa. Nyt on perjantai ja 13. päivä, mikä olisi siis parempi hetki aloittaa? Varsinkin kun mieheni Pekka on poissa jaloista ja suomalainen ylittämätön kesäilta tarjoaa 12 asteen lämpöä juhannuksen alla.

Blognäpertelyn lomassa seuraan lokinpoikasten kasvua ja kehitystä kadun toisella puolella olevan oppilaitoksen parkkipaikalla. Ok, käsitän olevani surullinen tapaus, nyt on sentään kuitenkin perjantai-ilta. Lokkeja kuitenkin voi syyttää päätymisestäni postaamaan tätä - yritin etsiä netistä tietoa lokkien pesinnästä - siitä huolimatta että tämä on kolmas kesä jolloin katselen Pikku Lokkeja, en edes tiedä ovatko nuo touhukkaat ja reviiritietoiset vanhemmat harmaalokkeja vai kalalokkeja. Netistä löytyy erilaista eläinmaailman tosi-TV:tä kuten BBC:n badgercam ja näköjään myös suomalainen, huikean väkivaltainen ja traaginen Pönttökamera. Mistä tulee mieleen, että luin aiemmin päivällä Salon.comista juttua tosi-TV-koosteista, jotka auttavat noukkimaan parhaat palat kaikista Amerikassa pyörivästä tauhkasta. Kunhan nyt ensin saataisiin ABC:n Extreme Makeover Suomeen!


Älykkövanhemmat ostavat lapsilleen Anthony Giddens- ja Michel Foucault- action-ukot seksististen toimintalelujen sijaan. Myös Jumala ja Freud ovat tarjolla.

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise