<$BlogRSDUrl$>
Matkalaukkujen välissä 

keskiviikkona, tammikuuta 14, 2004

Heittelen tavaroita matkalaukusta toiseen; bikineille ja topeille ei ole enää käyttöä. North Carolinassa on luvassa jos ei nyt aivan jäämyrskyä niin ainakin nollakelejä. Yritän saada tavarat valmiiksi aamulennolle. Olen lähdössä hakemaan vauhtia uuteen lukukauteen visiteeraamalla tuttua tutkijapariskuntaa Cindyä ja Patia Chapel Hillissä.

New Yorkissa on nyt melkein kymmenen Celsius-astetta pakkasta, ja sairaalan ympäristön ambulanssihärdellistä päätellen hatarimpien talojen asukkaat tukehtuvat kilvan häkään tulipaloissa, jotka saavat alkunsa kun ihmiset käyttävät kaasuliesiä ja -uuneja ja kiikkeriä öljypolttimia lisälämmittiminä.

Vielä bisarrimpi onnettomuus sattui vuodenvaihteessa bronxilaismiehelle, joka hautautui kahdeksi päiväksi yksiöönsä, kun sen täyttävät kattoon asti ulottuvat kirja- ja lehtipinot romahtivat hänen päälleen. Miesparka ei nimittäin kyennyt luopumaan yhdestäkään lehdestään ennen kuin pakon edessä - pelastusmiehistö tunki miehen elämäntyön kymmeniin roskasäkkeihin etsiskellessään tätä painotuotevuoren alta.

Sama kohtalo odottaa pian minuakin, jollen saa läjäytyneitä New Yorkereitani pian selailtua. No, lumessa sutivia lentoja odotellessa siihen tarjoutuu varmasti aikaa.

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise