<$BlogRSDUrl$>
Poikamiestyttöfinaali 

keskiviikkona, helmikuuta 25, 2004

Nyt jäi kirjoittaminen, tiskit, ruoanlaitto ja kaikki muu, kun piti syventyä kahdeksi tunniksi tosi-TV:n ääreen Bacheloretten loppuratkaisua seuraamaan. Sydänsuruistaan toipunut Meredith Portlandista (jonka edellinen poikamies Bob dumppasi kalkkiviivoilla) on talven mittaan läpikäynyt 25 salskeaa urosta joilla on toinen toistaan trimmimmät rintalihakset ja jämerämpi leuka.

Kaikki mielenkiintoiset persoonat, värikkäät egosentrit, fundamentalistiset keinosiementäjät ja tekorusketetut mammanpojat karsiutuivat aika päiviä sitten pois. Loppusuoralle sinnittelivät uuttera lääke-esittelijä Matthew ja ilmeisesti työtön investointipankkiiri Ian. Matthew on 100% hormonilihaa Teksasista, miehen kaulakin on kaksi kertaa päätä paksumpi ja vartalo suoraan bodydoublejen katalogista. Erityistä persoonallisuutta Matthew'lla ei ollut, mutta mihinpä sitä tuolla kropalla tarvitsee? Lihasmassaltaan puolet pienempi uusioperheen tuote Ian New Yorkista on puolestaan "ihanan romanttinen", urbaani, särmikäs ja viettänyt lapsuutensa Brasiliassa, joten tosi vaikea arvata kumpaa meidän taloudessa kannatettiin.

Jätän loppuhuipennuksen armeliaasti kertomatta. Sen verran juustoisia hetkiä on luvassa, että tuolinreunalla kuitenkin istuttiin ja välillä TV:tä piti katsoa sormien lomasta.

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise