<$BlogRSDUrl$>
Confessiones 

perjantaina, huhtikuuta 23, 2004


Augustinus vuodattaa tunnustuksiaan pergamentille... ...ja nainen jolla on fidelity issues Tommy Grandille.

Vai tunnustaa pitäisi? C'mon, minulle yleensä maksetaan tunti- tai kuukausipalkkaa siitä että kuuntelen ihmisten tunnustuksia. Lisäksi minut on aika perusteellisesti treenattu tuppisuiseksi vaitiolovelvollisuudella, intimiteettisuojalla, Hippokrateen valalla. Mutta olkoon menneeksi, jopa siitä huolimatta että oikeasti pitäisi nyt tehdä töidä ja lujaa, ja vaikka Peter Elk jurputtaa jotain aikuisten virtuaaliautistien seuraleikeistä... Ihan vaan koska tunnustuksia kinuavat niinkin mukavat ihmiset kuin Samik ja Minya. (Sori, Minya, mutta en millään pysty järkyttymään tunnustuksistasi, sillä viimeksi Suomessa käydessäni ostin heti kärkeen Stockalta kaksi rasiaa Saarioisten maksalaatikkoa ja kävelysauvat.)

1. Vaikka olen jo 22 tuntia sitten saanut tämän talon tyylikkäimmältä naiselta tietooni Manhattanin 3 parhaan kenkäkaupan osoitteet, en ole tehnyt asialle vielä mitään. Apua?! Mikä mua vaivaa!?

2. Viime kesänä päättyi jakso, jolloin en ollut käynyt suunnilleen 10 vuoteen hammaslääkärillä. Traumaattinen oikomishoito ja YTHS:n viisaudenhammaskontrollit olivat osaltaan boikotin takana. Sitten aloin kuulla tutuilta juttuja ulkomaanlomiin osuneista hätäjuurihoidoista. Virginiassa asuessa takahammasta kolotteli ja omaatuntoa vielä enemmän. Jouduttuani lähikontaktiin amerikkalaisen terveysvakuutukseni aukkojen kanssa tuntui luonnolliselta soitella heinäkuussa Helsingin yksityiset hammaslääkäriasemat läpi ja etsiä kissojen ja koirien kanssa puurtajasielua, joka haluaa ryhtyä isoon remonttiin sillä aikaa kun kollegat mökkeilevät ja purjehtivat. Kaikkien kauhuskenaarioiden jälkeen hammashoito olikin sitten antikliimaksi, tylsää ja miltei miellyttävää. Wimpo-hammaslääkäri ei edes halunnut lähteä poistamaan viisureitani, mutisi jotain kasvohermohalvausvaarasta ja ehdotti että jäämme "seurantalinjalle."

Bonustunnustus - kun nyt vaitiolo rikkoutuu, niin antaa sitten mennä:
3. Parhaita Suomen TV:stä ikinä näkemiäni sarjoja on subtv:n Cheaters, silloin kun Tommy Grand (as portrayed by Tommy Habeeb) oli vielä sen juontajana. Runner-up on tietysti Beverly Hills 90210:n ensimmäiset viisi vuotta, suunnilleen kolmeen kertaan katsottuina. Ja minähän en siis koskaan katso televisiota.

Kaikkihan tietävät, että kiertokirjeitä ei koskaan pidä lähettää eteenpäin. Kenellehän tulisi tästä yhtä vaikea paikka kuin minulle? Eufemia? Ja Peter Elk, tietty?

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise