<$BlogRSDUrl$>
Homeless@NYU 

tiistaina, huhtikuuta 27, 2004

Armas puolisoni vinkkasi lukemaan päivän lehdestä, miten käy kun yliopiston lukukausimaksut ovat niin kalliit, että downtown-asumiseen ei enää jää rahaa. Eräs NYU:n opiskelija oli ratkaissut asian majailemalla Bobst Libraryn (paikallisen Domman) kellarissa syksystä lähtien.

Pistäydyin Pekan ja Antin kanssa viikonlopun Washington Square -kävelyllä kyseisessä rakennusjärkäleessä, joka on saanut muutenkin kyseenalaista mediahuomiota, kun pari elämäänsä työlääntynyttä ja suurkaupunkielämän tölvimää opiskelijaa on lukuvuoden mittaan loikkinut loppuratkaisuunsa sen sisäaukiota kiertäviltä 12 kerrosta korkeilta parvekkeilta.

NYU-opiskelijan uusasunnottomuuteen kuului tietysti blogin pito hyllyjen välissä nukkumisen, kuntosalisuihkujen ja mäkkäriaamiaisten lomassa (raskaan liikenteen tai New York Universityn lakimiesten vuoksi blog tuntuu tänään olevan nurin).

Juttu koskettaa minua, koska haaveilen keräileväni opintosuoritteita kesäintensiivin ajan. En ole uskaltanut vielä käydä taloustoimiston kanssa kustannuseriä ihan tarkkaan läpi, mutta kymppitonnin shekki kuukauden mittaisesta kesäyliopistoilailusta kuulostaisi ihan markkinahinnalta. Ellei sitten tule järki päähän ja matti kukkaroon.

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise